Sound Booster! Sound generator V8

DE DROOM VAN EEN V8, MAAR NIET HET BUDGET? / UW UITLAAT GELUID VERSTERKEN?

Heeft u een motor in uw auto met vier cilinders of minder? En u wilt een sportief uitlaat geluid? Zou u graag eens willen ervaren hoe het voelt om in een V6 of V8 te rijden? Dan hebben wij voor u een geweldig product, de Sound Booster! Sound generator V8 

Voorbeeld origineel geluid Sound-Booster-Origineel

Voorbeeld met Sound-Booster-Geluid-aan

HOE WERKT EEN SOUND BOOSTER?SoundBooster_universeel

Een Sound Booster imiteert als het ware het geluid van een motor met groot volume (V6/V8) en versterkt dit doormiddel van een speaker. Zo klinkt het alsof u onder uw motorkap geen lieflijke vierpitter heeft, maar een krachtige V8 met de brul van een leeuw!

De uitvalsbasis hiervoor is een soundgenerator, deze krijgt bepaalde elektrische ingangssignalen via het motor CAN-Bus doorgegeven (bijv. het toerental van de motor) in zijn systeem. Vervolgens worden de zogeheten elektro-akoestische signalen omgezet tot een goed hoorbaar geluid. Dit brommende, stoere geluid wordt vervolgens via de speaker gemonteerd bij uw uitlaatsysteem de wereld ingebracht.
Resultaat? Een voller, luider en stoerder geluid voor uw auto!

 

REWI Automotive levert de Sound Booster / Sound generator voor zo goed als elk merk en model. Alleen een CAN-bus (Controller Area Network) systeem is een vereiste. Vervolgens kan de soundgenerator Diesel of Benzine op de bodemplaat of in het interieur (reservewiel compartiment) geïnstalleerd worden. Als er vanuit de fabriek al een Active Sound System geïnstalleerd is, kunnen wij door middel van onze uitbreidings-set van de Sound Booster een verder verbeterd motorgeluid realiseren.

De Sound Booster is dè perfecte oplossing voor een helder motorgeluid, zonder een een dure, dorstige auto met een V6/V8 motor aan te schaffen! Dankzij ons Active Sound Systeem kunt u uw geïmiteerde V6 of V8 gemakkelijk in- en uitschakelen voor wanneer u bijvoorbeeld even rust wilt, s’nachts door een woonwijk rijdt of wanneer uw vrouw niet zo’n motorliefhebber zoals u is.

DE SOUND BOOSTER IN VOGELVLUCHT

SoundBooster

  • Het resultaat wordt bereikt zonder kostbaar sportuitlaatsysteem
  • Niveau 1 houdt het geluid ook fatsoenlijk in geluidsgevoelige omgevingen
  • Het gehele systeem krijgt een uniek geluid
  • Te configureren naar uw wensen! (V6/V8)
  • Keuze uit 6 verschillende geluidsprofielen
  • Klanken aan te passen door middel van een afstandsbediening
  • Aan of uit te zetten door middel van een druk op de knop (TIP: de voetenruimte van de bestuurder is een leuke plek voor deze knop)

De Keuze is groot, inbouw binnen in de wagen, of buiten onder de wagen, kant en klare kits of juist universeel.

Gemiddeld liggen de prijzen rond de 1200 en 1800,- incl BTW en Montage

Wilt u meer informatie over het Sound-Booster systeem? Mail dan op info@rewiautomotive.nl of Bel naar 0528-262912