Garage in Hoogeveen

 

Autobedrijf André Snippe – Uw garage in Hoogeveen

Garage André Snippe in Hoogeveen vindt kwaliteit heel belangrijk, net als efficiëntie, veelzijdigheid en dat alles tegen een scherpe prijs is. U kunt bij ons auto snippe in Hoogeveen van vele diensten genieten dankzij onze kennis. U kunt gerust een kop koffie bij ons drinken, ons vragen stellen en uw wensen uitspreken. Wij helpen u graag, wat voor klus u voor ons heeft!

Kwaliteit staat voorop in onze auto garage in Hoogeveen

Bij autogarage André Snippe repareren wij volgens fabriekseisen. Vandaar dat we ook alleen monteurs in dienst hebben die voorzien zijn van de nodige diploma’s en ervaring. Naast die diploma’s volgt het personeel ook de trends in nieuwe technieken, om nog meer kwaliteit voor u eruit te kunnen halen. Opfriscursussen vinden we bij Autobedrijf André Snippe erg belangrijk en we hebben verschillende certificaten in onder andere duurzaam repareren. We zijn voor verschillende normen, verzekeraars, vakbonden en Bedrijven erkend als duurzame, veilige, heldere en eerlijke Autogarage:

Garage diensten bij Autobedrijf André Snippe

Onze garage diensten bij auto snippe lopen uiteen van reparatie’s tot een bandenwissel. Autobedrijf André Snippe heeft een breed aanbod in diensten. Bij elke klus vinden wij het belangrijk dat u niet voor verrassingen komt te staan en dat u tevreden bij ons wegrijdt. In onze garage in Hoogeveen kunt u terecht voor:

Trekhaak Specialist  

Erkend leverancier van Bosal, Brink en GDW Trekhaken

Aircoservice

Het onderhoud van uw airco is heel belangrijk. Net als het vullen en bijvullen en eventuele reparatie.

Spoelen van uw automaatbak

Het flushen of spoelen van uw automaatbak zorgt ervoor dat u zorgeloos op uw automaat kunt vertrouwen.

Reinigen van de roetfilter

Geen aanslag op uw dieselmotor, kom langs voor roetfilter reiniging!

APKkleine– en grote beurt

Onderhoud en controle op uw auto, plan een afspraak in en voor een scherpe prijs bent u klaar.

Chiptuning

Op maat geschreven software voor Auto, Bedrijfsauto, Tracktoren en Truck’s

Autogarage André Snippe is universeel!

Rijdt u een Volkswagen. Ford, Renault. Mercedes of een Skoda? Voor het Team van Autobedrijf André Snippe geen probleem! Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring en hebben talloze auto’s voorbij zien komen. We kennen de nieuwste technologieën die in auto’s zijn verwerkt. Alle merken, types en grootte auto’s zijn welkom in onze grote werkplaats in Hoogeveen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een laagdrempelig bedrijf te zijn: iedereen kan bij ons terecht.

Kom naar Hoogeveen voor de beste zorg voor uw auto

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Wilt u gebruik maken van onze inbouwservice? Of wilt u gewoon advies? Bel naar 0528-261104 voor het maken van een afspraak of kom langs in onze garage in Hoogeveen, Lindberghstraat 12A. Het Team van Autobedrijf André Snippe staat u graag ter woord!